Miksi Balanssivalmennuksen vastusnauhat?

Uudet kankaiset vastusnauhat, joita meidänkin nauhamme ovat on todella suuri parannus entisiin kumisiin nauhoihin, silloin kun todella haluaa tuntea poltteen treenatessaan. Jos olet käyttänyt normaaleja kumisia vastusnauhoja treenatessasi niin voit varmasti samaistua siihen että välillä mietit että vastus ei ole tarpeeksi raskas. Meidän vastusnauhoilla siis todellakin tiedät treenanneesi!

Varsinkin pakaran aktivaation löytämisessä vastusnauhoista on todella merkittävä apu. Pakaran aktivaatio ei ole pelkästään esteettinen kysymys (vaikka kuka nyt ei pyöreitä pakaroita haluaisi) vaan se on myös kehon toiminnan kannalta tärkeää. Eli jos kehomme vahvin lihas ei hermotu kunnolla vaan haluaa antaa kaiken vasteen treenistä lähinnä etureisille, niin pitkässä juoksussa esimerkiksi kyykkyyn ei pysty lisäämään sitä painoa joka olisi mahdollinen, koska tarvittaisiin myös pakaroita auttamaan liikkeessä.

Lisää ostoskoriin

Matkalla nauhojen kanssa

Meidän nauhoilla treenataan salin ja kodin lisäksi myös reissussa.

Kommentteja vastusnauhoistamme reissussa:

”Kävin tekemässä puolen tunnin lenkin jonka jälkeen tein jonkun 15-20 min teidän nauhoilla niin ei todellakaan muuta tarvinnut”

”Matkustan paljon työn puolesta ja nämä ovat ihan lifesaveri työmatkatreenaamiseen, kun ei ikinä tiedä minkälainen sali hotellissa on. Aion ottaa tästä lähtien nämä joka paikkaan mukaan!!”

”Minulla on matkapäiviä yli 100 vuodessa ja usein painiskelen sen ongelman kanssa että salilla käyminen keskeytyy työreissujen ajaksi. Reissussa aikaa on yleensä vain vähän treenaamiseen ja salit ovat mitä ovat niin sitten menee niin hankalaksi että ne vain jäävät. Nyt olen joka reissuun ottanut nämä mukaan ja hieno fiilis kun on joka kerta edes hetken ehtinyt treenata. Jes!”

Vastusnauhojen kanssa tosiaan siis ehdit tekemään treenit milloin vain ja missä vain!

Kotitreeniä vastusnauhoilla

Aina ei ole mahdollisuutta päästä kuntosalille treenaamaan, jolloin kotitreeni on se juttu. Oli syy sitten mikä tahansa ettet kuntosalilla käy niin kotona ehdit aina tekemään sen vähintään 15 minuuttia treeniä ja vastusnauhojemme ansiosta jo 15 minuutin jälkeen tiedät tehneesi!

Kommentteja vastusnauhoistamme kotitreenissä:

”Minulla on pieniä lapsia ja aina mietin milloin pääsisin treenaamaan. Nyt pystyn kotona tekemään treenin joka oikeasti tuntuu kiitos balanssi kumppareiden”

”Kuminauhojen kanssa teen kolme kertaa viikossa ja nyt huomaan jo tuloksia jaksamisessa kyllä tuntuu seuraavana päivänä”

”Tällä hetkellä ei ole varaa kuntosalijäsenyyteen joten käytän näitä kotona. Onneksi tuli vinkkejä mukana kun en varmaan muuten keksisi mitä tehdä”

Meidän vastusnauhojamme käyttää kuntoliikkujat salilla, nuoret jotka haluavat pakaroihinsa pyöreyttä, ammattilaisjääkiekkoilijat, kotiäidit, paljon työmatkoilla olevat ihmiset ja kaikki tältä väliltä, joten jos vielä mietit sopivatko ne sinulle niin vastaus on:

EHDOTTOMASTI!

Vastukset jokaiselle treenaajalle

Harmaa on raskain ja sopii varsinkin lyhyiden sarjojen tekemiseen.

Turkoosi on keskiraskas ja sopii hyvin kyykkyihin ja yleisesti kaikkiin liikkeisiin.

Musta on kevyin vastus. Sopii hyvin etenkin askelkyykkyihin.

Rajattomat mahdollisuudet

Voit pitää vastus nauhoja ihan nilkoissa, nostaa ne pohkeen puoliväliin tai aivan polven alapuolelle. Myös reisissä voit pitää niitä aivan polven yläpuolella, reiden keskivälissä tai ihan pakaran alapuolella. Mitä lähemmäs pakaroita nostat nauhaa sitä kevyempi vastus on, joten vastusnauhojemme kanssa sinulla on 18 eri vastusta jokaiseen alakropan liikkeeseen.

Niillä pystyy treenaamaan myös selkää, hauiksia, ojentajia, olkapäitä, rintalihaksia sekä keskivartaloa. Ne ovat erinomainen lisä myös kokovartalon liikkeisiin kuten hyppyihin.

Tilaa tästä ja saat markkinoiden parhaan tuotteen myös parhaaseen hintaan!

Lisää vinkkejä, kuvia ja kokemuksia vastusnauhoista Instagramistamme!