Peppu Pyöreäksi Salilla

79,90 

Peppu pyöreäksi salilla verkkovalmennuksessa keskitytään pakaran vahvistamiseen ja aktivoimiseen, jonka avulla päästään kiinteyttämään ja parantamaan pakaran muotoa.

Tuntuuko sinustakin siltä että treeni menee reisille?

Usein varsinkin istumatyötä tekevillä on hyvinkin laiskat pakarat, jolloin reidet aktivoituvat helpommin kuin pakarat ja näin ollen yrittävät ottaa pakaratreenistäkin hyödyn itselleen. Tällä tarkoitetaan sitä kun teet kyykkyjä tai muita pakaratreenejä niin vain reidet tulevat kipeiksi eivätkä pakarat juurikaan.

Balanssivalmennuksella keskitytään liikkeiden ohjeistukseen ja niiden turvalliseen sekä tehokkaaseen suoritustekniikkaan. Tässä valmennuksessa kiinnitetään huomiota juuri pakaraan ja sitä aktivoiviin liikkeisiin ja oikeisiin tekniikoihin.
Peppu Pyöreäksi Salilla antaa sinulle uusia eväitä treeneihisi, vaikka olisit treenannut pidempäänkin niin uskomme että saat kurssista irti juuri sitä mitä haetkin, eli uusia eväitä pakaratreeniin, järkevän rakenteen yksittäiselle treenille sekä vinkkejä miten pakaran aktivoiminen onnistuu, jos sen kanssa on ongelmia.

Valmennus sisältää:

  • Kaksi pakarapainotteista treeniohjelmaa kuntosalille
  • Ohjeistukset liikesuorituksiin
  • Kaksi viikkosuunnitelmaa
  • Erinomaiset ammattilaisen kuvaamat treenivideot, joissa käydään läpi treeniohjelmien liikkeet selkeällä ohjeistuksella

Ostaneiden arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Otsikko

Go to Top