Status
Et ole kurssilla
Hinta
79€
Aloita tänään!

PEPPU PYÖREÄKSI KOTONA

Miksi juuri sinä valitsisit Peppu Pyöreäksi Kotona- valmennuskurssin?

Onko kuntosalille lähteminen hankalaa kaiken kiireen keskellä? Onko elämäntilanteesi sellainen, ettei kuntosali mahdu perusarkeesi? Haluaisitko silti saada iloa liikunnasta ja pysyviä muutoksia elämääsi?

Me Balanssilla olemme kehittäneet juuri sinulle tarkoitetun täysin kotioloissa suoritettavan kurssin! Kuka meistä ei haluaisi täydellisen pyöreitä pakaroita?

Meillä on 100 % takuu tuotteissamme eli, jos et koe olevasi tyytyväinen niin palautamme rahasi!

Tarkempi kuvaus valmennuskurssista:

Usein varsinkin istumatyötä tekevillä on hyvinkin laiskat pakarat jolloin reidet aktivoituvat helpommin kuin pakarat ja näin ollen yrittävät ottaa pakaratreenistäkin hyödyn itselleen. Tuntuuko sinustakin siltä että treeni menee reisille? Tällä tarkoitan sitä kun teet kyykkyjä tai muita pakaratreenejä niin vain reidet tulevat kipeiksi eivätkä pakarat juurikaan.

Peppu pyöreäksi kurssilla saat valmiit treeniohjelmat, joista kaksi pakarapainotteista treeniä sekä lisäksi yhden kokovartalon treeniohjelman. Kurssi sisältää viikko-ohjelman myös mutta voit vaihtoehtoisesti suunnitella itse aikataulusi minä päivinä viikossa suoritat minkäkin treenin. Kurssiin sisältyy erinomaiset ammattilaisen kuvaamat treenivideot, joissa käydään ohjeet läpi. Monipuoliset ohjeet sekä ammattilaisen kuvaamat videot liikkeistä takaavat sinulle treenin, joka tuntuu siellä missä pitääkin!

Tällä kurssilla ohjeet ovat hyvin tärkeässä osassa, koska voit katsoa vaikka sata erilaista videota Instagramista tai Youtubesta mutta jos et kiinnitä liikkeissä tiettyihin seikkoihin niin edelleenkin treenit menevät reisille.

Tunnin treeni on 4 % vuorokaudestasi ja monet meistä tekevät vain niitä asioita mitä pitää tehdä tai mitä muut ihmiset tarvitsevat sinulta, mutta nyt ota itsellesi hetki aikaa arjen pyörityksestä! Peppu pyöreäksi kotona ei vaadi kuin hetken arjestasi ja vastineeksi saat sinulle itsellesi hyvää oloa ja onhan se nyt totta että me naiset haluaisille pyöreät pakarat!

Tarvitset ainoastaan liikkumisen motivaation ja me Peppu Pyöreäksi kurssilla hoidamme sinulle loput!

Peppu pyöreäksi salilla antaa sinulle uusia eväitä treeneihisi, vaikka olisit treenannut pidempäänkin niin uskomme että saat kurssista irti juuri sitä mitä haetkin, eli uusia eväitä pakaratreeniin, järkevän rakenteen yksittäiselle treenille sekä vinkkejä miten pakaran aktivoiminen onnistuu, jos sen kanssa on ongelmia. Lisäksi ei siitä mihinkään pääse, treenit ovat todella hyviä!