Peppu Pyöreäksi Kotona

79,00  39,00 

Sisältää:

  • Kaksi pakarapainotteista treeniohjelmaa kotioloihin
  • Kokovartalon treeniohjelman kotioloihin
  • Viikko-ohjelman
  • Erinomaiset ammattilaisen kuvaamat treenivideot, joissa treeniohjelmien liikkeet kotioloissa demonstroituna selkeällä ohjeistuksella

Monipuoliset ohjeet sekä ammattilaisen kuvaamat videot liikkeistä takaavat sinulle treenin, joka tuntuu siellä missä pitääkin!

Osasto:

Kuvaus

Tuntuuko sinustakin siltä että treeni menee reisille?

Me Balanssivalmennuksella olemme kehittäneet juuri sinulle tarkoitetun, täysin kotioloissa suoritettavan kurssin! Kuka meistä ei haluaisi täydellisen pyöreitä pakaroita?

Usein varsinkin istumatyötä tekevillä on hyvinkin laiskat pakarat jolloin reidet aktivoituvat helpommin kuin pakarat ja näin ollen yrittävät ottaa pakaratreenistäkin hyödyn itselleen. Tällä tarkoitan sitä kun teet kyykkyjä tai muita pakaratreenejä niin vain reidet tulevat kipeiksi eivätkä pakarat juurikaan.

Tunnin treeni on 4 % vuorokaudestasi ja monet meistä tekevät vain niitä asioita mitä pitää tehdä tai mitä muut ihmiset vaativat sinulta, mutta nyt ota itsellesi hetki aikaa ja panosta itseesi! Peppu Pyöreäksi Kotona ei vaadi kuin hetken ajastasi ja vastineeksi saat sinulle itsellesi hyvää oloa. Uskomme, että lähes kaikki meistä naisista haluaisi ne pyöreät ja muodokkaat pakarat!

Balanssivalmennuksella keskitytään liikkeiden ohjeistukseen ja niiden turvalliseen sekä tehokkaaseen suoritustekniikkaan. Voit katsoa vaikka sata erilaista videota Instagramista tai Youtubesta, mutta jos et kiinnitä huomiota oikeisiin asiohin liikkeitä suorittaessa, niin edelleenkin treenit menevät reisille.

Tarvitset ainoastaan liikkumisen motivaation ja me Peppu Pyöreäksi Kotona- kurssilla hoidamme sinulle loput!

Peppu Pyöreäksi Kotona antaa sinulle uusia eväitä treeneihisi, vaikka olisit treenannut pidempäänkin niin uskomme että saat kurssista irti juuri sitä mitä haetkin, eli uusia eväitä pakaratreeniin, järkevän rakenteen yksittäiselle treenille sekä vinkkejä miten pakaran aktivoiminen onnistuu, jos sen kanssa on ongelmia. Lisäksi ei siitä mihinkään pääse, treenit ovat todella hyviä!

Meillä on 100 % takuu tuotteissamme eli, jos et koe olevasi tyytyväinen niin palautamme rahasi!