Kuntosalin starttikurssi nuorille

99,00 

Balanssivalmennuksen Nuorten starttikurssi on erittäin turvallinen ja helppo tapa aloittaa kuntosaliharjoittelu! Tee päätös paremmasta arjesta jo tänään!

Tuotetunnus (SKU): KSKN18 Osasto:

Kuvaus

HUOM! Ostettuasi tämän tuotteen ja lunastaaksesi kaikki sen edut, otathan yhteyttä Balanssiklubien asiakaspalveluun puhelimitse: 050 339 1868 tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@balanssiklubit.fi

 

Tunnetko nuoren joka haluaisi aloittaa kuntosaliharjoittelun, muttei tiedä miten aloittaa?

Balanssi Valmennuksen Starttikurssi nuorille on niin kattava matalan kynnyksen paketti että jokaisella nuorella on hyvä fiilis aloittaa kuntosaliharjoittelu.
Starttikurssi antaa kattavasti ja turvallisesti esimakua siitä, mitä kuntosaliharjoittelu pitää sisällään. Kolmen kuukauden starttikurssin aikana nuori ehtii tutustua kuntosaliharjoitteluun ja saada ajatusta siitä onko se itselle mielekästä ilman mitään pidempiä sitoutumisia. Sen lisäksi, että Starttikurssiin kuuluu 3 erilaista kuntosaliohjelmaa voi nuori lisätä liikunnan monipuolisuutta käyttämällä meidän ryhmäliikuntapalveluita, jotka sisältyvät Starttikurssin hintaan.

Nuori saa parhaan mahdollisen tuen liikkumiseen meidän henkilökunnalta sekä liikunta-alan ammattilaisen ohjauksen ensimmäiseen kuntosaliohjelmaan.

Kurssin ostaessa säästää normaalista hinnasta yli 150€!

Nuori saa käyttöönsä kolmeksi valitsemakseen kuukaudeksi kuntosalikortin, jolla pääsee liikkumaan joka päivä 05:00-23:00 Balanssiklubien kuudessa eri toimipisteessä. Toimipisteet sijaitsevat Nummelassa, Vihdin kirkonkylällä, Lohjalla, Karkkilassa sekä Veikkolassa. Lisäksi meillä on Nummelassa toinenkin toimipiste Valmennuskeskus, jossa on enemmän vapaita painoja ja se on sekä lajien fysiikkaharjoitteluun, pienryhmäharjoitteluun sekä ihan yksilöharjoitteluun otolliset tilat.