YLEISTÄ

Balanssi verkkovalmennus sai alkunsa 2017 alkuvuodesta, kun Balanssiklubeilla työskentelevät Personal Trainerit rupesivat yhdessä miettimään, miten me voisimme olla avuksi kaikille hyvinvoinnistaan välittäville asuinpaikasta riippumatta. Siitä saikin alkunsa Balanssi verkkokauppa, joka tarjoaa niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntosalikävijöille ja kotona liikkujille yksilöllistä ja laadukasta valmennusta vaivattomasti.

Kenenkään ei tarvitse pelätä valmennukseen tulemista, iällä tai sukupuolella ei ole väliä tai lähtötasollasi. Avoimella ja reippaalla mielellä ja hyvällä asenteella tulemme yhdessä saavuttamaan juuri sinun tavoitteesi.

Balanssi verkkokauppa valmentaa ympäri Suomen, joten asuinpaikkasi ei ole este valmennukseen liittymiseen. Tervetuloa mukaan Suomen kehittyvimpään tiimiin!

VALMENTAJASI

Joona Tolvanen
Joona TolvanenValmentaja
Joona on ammattijääkiekkoilija, joka työskentelee osa-aikaisesti pelaamisen ohella Kuntokeskus Balanssilla. Joona on lopputyötä vaille valmis liikunnan ohjaaja (AMK) ja suorittanut monia muita liikunta-alan koulutuksia. Joonalta löytyy yhteistyötä niin kilpaurheilijoiden kanssa kuin tavallisten kuntoilijoiden. Olipa tavoitteesi sitten rantakunto tai pysyvä elämäntapamuutos, on Joona valmis löytämään juuri sinulle sopivat työkalut tavoitteidesi saavuttamiseen.

Jokaisen hyvinvointi on meille tärkeää, ota yhteyttä jo tänään!

Julia Tolvanen
Julia TolvanenValmentaja
Julia on entinen maajoukkue judoka, joka toimii Personal-Trainerina Kuntokeskus Balanssilla. Julia on suorittanut Trainer4youn Personal-Trainer koulutuksen ja useita muita liikunta-alan koulutuksia. Julia on erinomainen ravinto- ja harjoitusohjelmien suunnittelija, joka on tehnyt yhteistyötä monien Suomalaisten huippu-urheilijoiden kanssa.

Julia toimii vastuuvalmentajana Balanssi verkkovalmennuksessa, ja odottaa innolla juuri sinun liittymistä verkkovalmennukseemme. Valmentajan tehtävä on myös ratkaista ongelmat, joita mahdollisesti valmennusjakson aikana valmennettaville ilmenee.

Ota rohkeasti yhteyttä!

KOKEMUKSIA

”Vihdoin ravinto-ohjelma, mitä voin hyödyntää normaalissa, kiireisessä arjessa.”

MIKKO

”Monipuolinen ja kattava tuotesisältö. Videot olivat erityisen näyttäviä ja helposti seurattavia.”

AMANDA

”En ollut ennen verkkokursseja kokeillut, mutta ”Peppu Pyöreäksi Kotona” oli positiivinen yllätys sisällön ja helppoutensa vuoksi”

LEENA