Valmentajat

Julia Hellgren
Valmentaja

julia.hellgren@balanssiklubit.fi

Joona Tolvanen
Valmentaja

joona.tolvanen@balanssiklubit.fi

Tavoitteemme

Internetistä löytyy paljon tietoa liikunnasta ravinnosta ja hyvinvoinnista, joka on ristiriitaista keskenään. Balanssi verkkovalmennuksessa haluamme tarjota laadukkaita palveluita, joihin kenellä tahansa on varaa. Uskomme että omaan hyvinvointiinsa panostamalla voi parantaa koko elämänlaatua. Oli se sitten halu pudottaa sen verran painoa että pystyy ja jaksaa leikkiä lasten tai lastenlasten kanssa, halu jaksaa paremmin arjessa tai vaikka saada peppu pyöreäksi. Meiltä löydät varmasti tavoitteisiisi sopivan ohjelman.

yleistä

Balanssi verkkovalmennus sai alkunsa 2017 alkuvuodesta, kun Balanssiklubeilla työskentelevät Personal Trainerit rupesivat yhdessä miettimään, miten me voisimme olla avuksi kaikille hyvinvoinnistaan välittäville asuinpaikasta riippumatta. Siitä saikin alkunsa Balanssi verkkokauppa, joka tarjoaa niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntosalikävijöille ja kotona liikkujille yksilöllistä ja laadukasta valmennusta vaivattomasti.

Kenenkään ei tarvitse pelätä valmennukseen tulemista, iällä tai sukupuolella ei ole väliä tai lähtötasollasi. Avoimella ja reippaalla mielellä ja hyvällä asenteella tulemme yhdessä saavuttamaan juuri sinun tavoitteesi.

Balanssi verkkokauppa valmentaa ympäri Suomen, joten asuinpaikkasi ei ole este valmennukseen liittymiseen. Tervetuloa mukaan Suomen kehittyvimpään tiimiin!